За нас

 about_us  Добре дошли в света на RSI света на Красотата отвътре, отвън и около нас!

Да се оглеждаш и ослушваш за всичко, ставащо наоколо, да проявяваш разбиране към нуждите на купувачите и да ги задоволяваш със своя асортимент и услуги!

ROYAL SALES INTERNATIONAL (РСИ) е международна компания, създадена през 1992 година в Хърватия и развива своята дейност по системата М Л М (мрежов маркетинг).Има пазари в 9 страни - Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Черна гора, Сърбия, Македония, България, Турция, Унгария. Основни производители на продуктите, които предлагаме са: ''Д-Р ФЬОРСТЕР'' – Германия, ''SANACUR''– Германия (хранителни добавки и препаративна козметика), ''VIKAN'' – Швеция (кърпи от микровлакна), ''БАЛАРИНИ''- Италия (титанови съдове), ''BIOPHOTONE''- Германия, ''ROYAL CLEANING''- Германия (eкологично почистване Royal cleaning eco line). Фирмата разполага и с допълнителен асортимент от парфюми. РСИ предлага на своите сътрудници и клиенти изключително качествени природни продукти за профилактика на здравето, подпомагане на лечението, грижа за поддържане на домовете и работните места без да замърсяваме природата. Затова и продуктите са подредени в три линии – Красота отвътре, Красота отвън, Красота около нас.

Годишният каталог представлява едно завършено цяло, обединяващо програмите под мотото ''Красота отвътре''''Красота отвън'' и ''Красота около нас''. Това е и мотото, по което сме известни на пазарите в Европа. С развитието на екологичното съзнание все по-силен е стремежът да омекотим хиперактивния урбанизиран живот и да го върнем отново към природата. Съзнавайки нейната важност, ние отново откриваме безкрайната благодат на растителния свят, който ни обкръжава. За нас красотата е преди всичко във връщането към нейните естествени източници и в развитието на съзнание за нейното опазване. Доказателство за това са и продуктите от палитрата продажби, които имат екологичен характер, основават се единствено на естествени суровини и са предназначени за подобряване качеството на живот.

Нашият асортимент със сигурност ще намери пътя до вас и вашето семейство и ще направи ежедневието ви по-здравословно, по-природосъобразно, по-хубаво и лесно.

Програмата на RSI внимателно следи световните тенденции, затова непрекъснато я усъвършенстваме, въвеждайки нови продукти и препарати от нашия собствен магазин за билки, съответстващи на духа на времето. Така ви предлагаме големи възможности за избор на продукти, които непрекъснато се включват в нашата програма. Целта на фирма RSI е да отвори пред своите клиенти вратата към здравословния и по-качествен живот, обърнат с лице към хармонията, красотата и неизчерпаемото богатство на природата.