КОКОСОВО МАСЛО капсули

  • Код на продукта: RL-250
  • Наличност: В наличност
  • 48.50лв.McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

КОКОСОВО МАСЛО капсули   Богат извор на наситени мастни киселини
 
 
 
Кокосово масло е едно от малкото ядливи масла, които могат да бъдат класифицирани като "супер храни". Неговата уникална комбинация от мастни киселини има изключително положително влияние върху здравето и състоянието на организма като цяло. Някои от тези ползи са редуциране на мазнините и подобряване на мозъчната функция. В кокосовото масло има и голямо съдържание на лауринова киселина, която подпомага унищожаването на бактерии, вируси и гъбички.  
 
 
СЪСТАВ:   Капсулите съдържат 1000 мг чисто, нерафирано, органично кокосово масло - един от най-богатите източници на наситени мастни киселини.  
 
Кокосовото масло не е рафинирано и ароматизирано, поради което в него са запазени всички важни хранителни вещества. В тях няма добавени синтетични консерванти и стабилизатори. Капсулите са без мирис.    ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:  Кокосово масло – Кокосово масло е един от най-богатите източници и уникална комбинация на наситени мастни киселини, които имат мощни лечебни свойства.  За разлика от повечето дълговерижни мастни киселини, които присъстват обичайно в храната, средноверижните мастни киселини на кокосовото масло действат по различен начин в метаболитните процеси. Те преминават от стомашночревния тракт директно в черния дроб, където се трансформират в бърз източник на енергия или се превръщат в кетони. Кетоните могат да имат терапевтичен ефект при заболявания на мозъка като епилепсия и Алцхаймер. Всеизвестен факт е, че популациите, в чието хранене присъстват кокосовите орехи са сред най-здравите в света. Кокосово масло увеличава консумацията на енергия, като подпомага изгарянето на повече мазнини. Също така, намалява апетита, като по този начин помага за понижаване на теглото. Кокосовото масло
може да помогне за редуциране на мастните натрупвания, особено на опасната мастна тъкан в коремната област.
 
ПРИЛОЖЕНИЕ:  Стимулира метаболизма и подпомага здравословното балансиране на теглото.  Балансира нивата на холестерола в кръвта.  Мастните киселини в кокосовото масло способстват за подобряване на мозъчната функция и дейността на сърдечносъдовата система.   Лауриновата киселина в кокосовото масло допринася за справянето с инфекции, като унищожава бактерии, вируси и гъбички.  Защитава косата от увреждане, хидратира кожата.
 
ДОЗИРОВКА: Приемат се по 1 - 4 капсули на ден с достатъчно течност.  
 
                                                                                                        Д-р Ениса Кармазин ОПАКОВКА: 60 капсули  
 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър