• Royal Maris спрей

motiv

Royal Maris спрей

  • Код на продукта: RM СПРЕЙ
  • Наличност: В наличност
  • 31.50лв.


Ползва се малко 15 минути преди хранене или вечер преди сън, най-малко 3 часа след последното консумиране на храна.

Необходима е 3-4 седмична употреба на капките, за да се прочисти организма от различни видове микроорганизми и от органичните токсини, след което постигнатото състояние се поддържа и имунната система достига оптимално ниво.

По време на употребата на антибиотици, не се препоръчва да се приемат Royal Maris капки, тъй като те могат да неутрализират действието на антибиотиците. С други лекарства не са известни взаимодействия.

ТАБЛИЦА ЗА НОРМАЛНА УПОТРЕБА ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ: Royal Maris капки 30 мл ОБОЗНАЧЕНИЕ И ЦЕНА: „КРАСОТА ОТВЪН” Антисептични средства за кожата и лигавицата

ROYAL MARIS СПРЕЙ СЪСТАВ: 99,8% Maris Aqua, 0,2% натриев оксихлорид, кислород.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Използва се за третиране на открити повърхностни рани, ожулвания, наранявания, мехури, пъпки и акне, зачервяване и повърхностни инфекции, гъбички по ръцете, краката и по ноктите, изгаряния (особено слънчеви), алергии, херпес, ухапвания от комари и други насекоми, успокоява и намалява сърбежа само след минута.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: Прилага се директно върху здрава или увредена кожа или лигавица, един или повече пъти, с или без втриване, в зависимост от необходимостта. Минималното Количество вода Деца 1-4 години Деца 4-9 години Юноши 9-18 години Възрастни >18 години 20-40 мл 2 капки 30-60 мл 3 капки 40-80 мл 4 капки 50-100 мл 5 капки Обозначение на продукта Наименование на продукта Клиентска цена в лв. RM КАПКИ ROYAL MARIS КАПКИ 30 мл 28,20 време за действие на спрея е 60 секунди. Може да бъде отстранен от кожата или лигавиците чрез изтриване или промиване с вода. Противопоказания не са известни. Спреят може да се използва в съотношение 1:10 за дезинфекция на детски ръце, плодове и зеленчуци, а в концентрирана форма за почистване и дезинфекция на бебешки шишета, биберони, играчки.

ЗАБЕЛЕЖКА: Поради силно изразените оксидантни свойства да се избягва контакт с цветни тъкани. Да се съхранява плътно затворен в оригиналната опаковка, далеч от слънчева светлина и източници на топлина, на място недостъпно за деца.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър