• Роял нано четка за зъби Х 1 бр. - влакна със сребърни частици

motiv

Роял нано четка за зъби Х 1 бр. - влакна със сребърни частици

 • Код на продукта: RNC-S/1
 • Наличност: В наличност
 • 9.50лв.McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

„КРАСОТА ОТВЪН” РОЯЛ НАНОЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ АНТИБАКТЕРИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ, ОСНОВАВАЩА СЕ НА СЪЧЕТАНИЕТО ОТ ДВА ВИДА ПОЧИСТВАЩИ ВЛАКНА, С НАНОПОКРИТИЕ ОТ СРЕБЪРНИ ИЛИ ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ

Среброто и златото се използват от хиляди години за справяне с бактериите, вирусите и гъбичките. Те са доказани природни антисептици. Сребърните и златните частици блокират инфекциозните процеси и подпомагат естествената защитна сила на човешкия организъм. Действат върху патогенните микроорганизми, като спират тяхното размножаване. При контакт със сребърните или златните йони, патогенните микроорганизми загиват за минути. За бактериите е невъзможно да придобият резистентност към среброто и златото. Развитието на нанотехнологиите и прилагането им в производството на четки за зъби позволява добавянето на сребро или злато към влакната. Наносреброто и нанозлатото във влакната на РОЯЛ НАНОЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ позволяват унищожаването по естествен начин на полепналите по влакната бактерии, поради което четките не се нуждаят от допълнително стерилизиране. При намокрянето на четките, от влакната се освобождават сребърни или златни йони, които способстват предпазването на устната кухина от бактерии, като ги елиминират и предотвратяват последващо размножаване. При контакт с вода, финото сребърно или златно покритие освобождава отрицателно заредени йони, които убиват бактериите като блокират жизнените им процеси. Четките имат мощно антибактериално, успокояващо, детоксикиращо и почистващо действие. Благодарение на тях, имаме на разположение един елегантен способ за поддържане на устната кухина в чист и свеж вид.

КОНСТРУКЦИЯ:

 • Отлична комбинация на два вида почистващи нановлакна от висок клас.
 • Дръжка е гумирана в зоните на палеца и дланта, за да се избегне приплъзването.
 • Главата на четката, както и дръжката, са с ергономичен дизайн и позволяват лесно достигане до всяко място в устната кухина. Постига се удобен захват за оптимално ползване на четката, без да се увреждат венците и зъбите.
 • Две дължини на влакната.
 • Късите, по-твърди влакна премахват плаката, образуваща се върху повърхността на зъбите, както и остатъците от храна и зъбния камък.
 • Дългите фини влакна премахват остатъците от храна на труднодостъпните места между зъбите и масажират венците.
 • Влакната са подходящи и за чувствителни венци.

СВОЙСТВА: 

 • Меките влакна позволяват проникване на труднодостъпните за почистване места, а по-твърдите масажират и почистват зъбите и венците. 
 • Четките са с висок клас нановлакна, чрез които се осигурява антибактериален ефект.
 • Чрез използването на четките се предотвратява развитието на бактерии в устната кухина. 
 • Четките не се нуждаят от допълнително стерилизиране. 
 • Главата на четката, както и дръжката имат ергономичен дизайн и позволяват лесно достигане до всяко място в устната кухина, без увреждане на венците и зъбите.

УПОТРЕБА: За постигнето на максимален ефект от комбинацията на двата вида почистващи влакна, имайте предвид, че основните правила за добро почистване на зъбите са от изключителна важност.

ПОДДРЪЖКА: Измивайте четката старателно под течаща вода и я оставяйте да се изсъхвава добре, без да я поставяте в кутия или да покривате главата с капаче.

ОПАКОВКИ: Четките се предлагат опаковани по 1 брой SILVER x 1 бр.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Подобни продукти


Роял нано четка за зъби Х 1 бр. - влакна със златни частици

Роял нано четка за зъби Х 1 бр. - влакна със златни частици

РОЯЛ НАНОЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ АНТИБАКТЕРИАЛНА ТЕХНОЛ..

9.50лв.

Роял нано четки за зъби к-ти Х 4 бр. влакна със златни частици

Роял нано четки за зъби к-ти Х 4 бр. влакна със златни частици

РОЯЛ НАНОЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ АНТИБАКТЕРИАЛНА ТЕХНОЛ..

28.00лв.

Роял нано четки за зъби к-ти Х4 бр. влакна със сребърни частици

Роял нано четки за зъби к-ти Х4 бр. влакна със сребърни частици

РОЯЛ НАНОЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ АНТИБАКТЕРИАЛНА ТЕХНОЛ..

28.00лв.