• Капсули Витамини В к-кс+АСЕ

motiv

Капсули Витамини В к-кс+АСЕ

  • Код на продукта: RL-220
  • Наличност: В наличност
  • 39.00лв.McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
Капсули Витамини В к-кс+АСЕ с фолиева киселина капсули

СЪСТАВ: Комплекс витамини В Фолиева киселина Витамин А Витамин Е Витамин С

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
  • Фолиевата киселина (Витамин B9) е един от най-важните витамини за здравето. Фолиевата киселина помага на клетките да се размножават. Необходима е за образуването на плацентата и за изграждането на костния мозък на ембриона. Достатъчната консумация на фолиева киселина намалява риска от вродени увреждания на бебето, като спомага за правилното развитие на гръбначния стълб, мозъка, образуването на ДНК и доброто развитие на клетките. Витаминът оказва и положително въздействие върху организма на бъдещата майка - тонизира и намалява нивото на стресовите хормони. Особено полезен е за жени, склонни към анемия.
  • Витамин А – Витамин на зрението – подобрява зрението, състоянието на кожата, лигавицата, венците и косата.
  • Витамини В комплекс – Група от разтворими във вода витамини. Всеки един от витамините от група В притежава уникална структура и функция. Витамините В1, В2, В3 и В5 участват в различни аспекти в производството на енергия, витамин В6 е есенциален за метаболизма на аминокиселините, витамин В12 и фолиевата киселина допринасят за деленето на клетките.
  • Витамин Е – Витамин на жизнеността – най-силният антиоксидант, с широк спектър на действие в организма, заради което е наричан и витамин на плодовитостта, красотата и младостта.
  • Витамин С – Витамин на превенцията и защитата – мощен и незаменим за укрепването на отбранителните сили на организма, особено важен за костите, хрущялите, свързващата тъкан и зъбите.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчва се за безпрепятствена работа на нервната система и за осигуряване на енергия за цялото тяло. Препоръчва се при проблеми с кожата, косата и скалпа. Съдържа всички важни хранителни вещества и микроелементи, необходими на бременните жени Препоръчва се при спортисти с повишена необходимост от жизненоважни елементи За лица, изложени на стрес, пациенти на клинични диети, пушачи, лица, които редовно употребяват алкохол При рековалесценция - период на пълно възстановяване след прекарано заболяване
Д-р Слободан Ралевич
ДОЗИРОВКА: Приема се по една капсула дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 60 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта: Хранителните вещества За дневна доза (1 капсула) RDA% Витамин C 100,00 mg 125% Витамин Е 12,00 mg-TE 100% Витамин B3 16,00 mg 100% Витамин A 0,80 mg 100% Витамин B5 6,00 mg 100% Витамин B12 2,50 μg 100% Витамин B6 1,60 mg 114% Витамин B1 1,30 mg 118% Витамин B2 1,50 mg 107% Фолиева киселина 200 μg 100% RDA (%): процент от препоръчителната дневна доза според стандартите на ЕСТози продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър