Почистващи гъби FRESH

  • Код на продукта: Гъба FRESH
  • Наличност: В наличност
  • 3.90лв.


Възможни вариантиMcAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

ПОЧИСТВАЩИ ГЪБИ FRESH Уникални домакински гъби в различни цветови варианти, предназначени за намаляване на риска от бактериални инфекции и за висока ефективност на почистването Гъбите са с вградени 9 бр. ПОЛИУРЕТАНОВИ ТОПЧЕТА и горен слой с МРЕЖЕСТА СТРУКТУРА ПАТЕНТОВАНИТЕ ПОЛИУРЕТАНОВИ ТОПЧЕТА засилват натиска, прилаган върху повърхността, което допълнително увеличава почистващата сила. ПАТЕНТОВАНАТА МРЕЖЕСТАТА СТРУКТУРА позволява почистване с четирикратно по-голям ефект! МОЩНО ДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, ТЕФЛОН, КЕРАМИКА, ТЕНДЖЕРИ И ПОСУДА, ПЕЧКИ, РАБОТНИ ПОВЪРХНОСТИ!

СИНЯ: многофункционална, за всякакви повърхности.

ЗЕЛЕНА: за повърхности, върху които се обработва или консумира храна, подходяща за почистване в кухнята и в заведения за хранене

РОЗОВА: за санитарни помещения и бани, особено за места с висок риск от разпространение на инфекции.

ЖЪЛТА: за мивки, перални помещения, складови помещения Гъбите са подходящи за употреба в болници, клиники, зали за спорт, ветеринарни кабинети, домове за възрастни, разсадници, училища, ресторанти, заведения за обществено хранене, предприятия, и изобщо във всички сфери на живота и бизнеса, в които е необходимо спазването на изключително високи хигиенни стандарти и където редуцирането на риска от бактериални инфекции е от първостепенно значение, като същевременно пестим време и облекчаваме работата по хигиенизирането на помещенията, в които извършваме дейността си.

НАПЪЛНО СЪВМЕСТИМИ С КЪРПИТЕ ОТ УЛТРАМИКРОВЛАКНА!

СЪСТАВ: Полиестер, полиуретанови топчета, горен слой с мрежеста структура.

СВОЙСТВА:

  • Не повреждат повърхностите
  • Не оставят след себе си частици влакна
  • Притежават изключителна способност за почистване на всякакви повърхности

ПОДДРЪЖКА: Могат да се изплакват лесно чрез обикновено измиване под струята на чешмата, или да се почистват в съдомиялна машина.

РАЗМЕРИ: 13,6 х 9 х 2,6 см ПОЧИСТВАЩИ ГЪБИ FRESH *ОБОЗНАЧЕНИЕ, ЦЕНА И ТОЧКИ: *Моля, посочвайте в обозначението за поръчка цвета на гъбата.

Албена 30/03/2018

Невероятни са! Много добре почистват!

Напишете отзив

Бележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър