• Royal Maris спрей

motiv

Royal Maris спрей

  • Код на продукта: RM СПРЕЙ
  • Наличност: В наличност
  • 31.50лв.McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

Ползва се малко 15 минути преди хранене или вечер преди сън, най-малко 3 часа след последното консумиране на храна.

Необходима е 3-4 седмична употреба на капките, за да се прочисти организма от различни видове микроорганизми и от органичните токсини, след което постигнатото състояние се поддържа и имунната система достига оптимално ниво.

По време на употребата на антибиотици, не се препоръчва да се приемат Royal Maris капки, тъй като те могат да неутрализират действието на антибиотиците. С други лекарства не са известни взаимодействия.

ТАБЛИЦА ЗА НОРМАЛНА УПОТРЕБА ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ: Royal Maris капки 30 мл ОБОЗНАЧЕНИЕ И ЦЕНА: „КРАСОТА ОТВЪН” Антисептични средства за кожата и лигавицата

ROYAL MARIS СПРЕЙ СЪСТАВ: 99,8% Maris Aqua, 0,2% натриев оксихлорид, кислород.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Използва се за третиране на открити повърхностни рани, ожулвания, наранявания, мехури, пъпки и акне, зачервяване и повърхностни инфекции, гъбички по ръцете, краката и по ноктите, изгаряния (особено слънчеви), алергии, херпес, ухапвания от комари и други насекоми, успокоява и намалява сърбежа само след минута.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: Прилага се директно върху здрава или увредена кожа или лигавица, един или повече пъти, с или без втриване, в зависимост от необходимостта. Минималното Количество вода Деца 1-4 години Деца 4-9 години Юноши 9-18 години Възрастни >18 години 20-40 мл 2 капки 30-60 мл 3 капки 40-80 мл 4 капки 50-100 мл 5 капки Обозначение на продукта Наименование на продукта Клиентска цена в лв. RM КАПКИ ROYAL MARIS КАПКИ 30 мл 28,20 време за действие на спрея е 60 секунди. Може да бъде отстранен от кожата или лигавиците чрез изтриване или промиване с вода. Противопоказания не са известни. Спреят може да се използва в съотношение 1:10 за дезинфекция на детски ръце, плодове и зеленчуци, а в концентрирана форма за почистване и дезинфекция на бебешки шишета, биберони, играчки.

ЗАБЕЛЕЖКА: Поради силно изразените оксидантни свойства да се избягва контакт с цветни тъкани. Да се съхранява плътно затворен в оригиналната опаковка, далеч от слънчева светлина и източници на топлина, на място недостъпно за деца.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър