• ТИГАН PORTOFINO Ø28

motiv

ТИГАН PORTOFINO Ø28

  • Код на продукта: PORTOFINO 28
  • Наличност: В наличност
  • 138.50лв.McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
Продуктът има минимално количество 10

Тиганите Ballarini Portofino granitium са разработени изключително за здравословно приготвяне на храна и са снабдени със 7 слойна структура за перфектна здравина и стабилност. Комплексното незалепващото покритие GRANITIUM, композирано от керамични частици, осигурява екстремна устойчивост на високи температури, надраскване и износване. Това съчетание позволява оптимално провеждане на топлината и равномерно загряване на цялата повърхност на съда, което прави невъзможно нейното огъване, като дъното остава идеално равно и при високи температури. Осигурява се съвършен баланс на съда, както и отличното му позициониране върху всички източници на топлина. Ballarini Portofino granitium са подходящи за всички видове котлони, фурни и пещи, удобни са за подреждане и съхранение в кухнята. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ: 

• Тиганите са снабдени с изключително устойчиво незалепващо покритие, съставено от 5 слоя (3 слоя + 2 слоя на базата на минерални частици), за ултра интензивна употреба. • Гранитното незалепващо покритие е устойчиво на метални прибори. • Специалната конструкция осигурява оптимален пренос на топлина и кратко време за загряване. • С технологията на обработка на чист алуминий (98%) чрез високо налягане, се постига и гарантира изключителна здравина и недеформируемост на конструкцията. • Специалното биметално дъно, конструирано от алуминий и индукционна стомата ги прави подходящи за всички видове котлони, фурни и пещи. • Устойчива и ергономична стоманена дръжка, подходяща за ползване във фурната. • Дръжката е захваната здраво за тялото на тигана с алуминиеви нитове, чрез което се гарантира сигурността и се предотвратява появата на ръжда. • Устойчива на висока температура външна повърхност, лесна за почистване. • Съдове, удобни за подреждане и съхранение в кухнята.

 СТРУКТУРА НА ГРАНИТНОТО ПОКРИТИЕ: 

1. Незалепващ, непропусклив вътрешен горен слой. 2. 3. Двоен слой от твърди частици за подсигуряване на покритието за устойчивост срещу драскотини, рязане и износване. 4. Междинен слой с дифузно съпротивление и подсилваща минерална структура. 5. Анкерен слой. 6. Алуминиев корпус с контролирана грапавост (предварително обработен). 7. Външна обвивка с пълно защитно покритие. НЯКОЛКО ДОБРИ ПРИЧИНИ ДА ОБОРУДВАМЕ КУХНИТЕ СИ С Ballarini Portofino granitium: 1. Дизайн и качество, създадени в Италия. 2. Съдове, произведени от сертифицирани материали за най-добра надеждност. 3. Незалепващо покритие с най-високо качество и изключителна дълготрайност. 4. Идеални за здравословно готвене без използване на мазнини. 5. Незалепващото покритие е без PFOA (перфлуорооктанова киселина). 6. В състава на съдовете няма никел и тежки метали, поради което са подходящи за ползване от лица, страдащи от алергии. 7. Подходящи за почистване в съдомиялни машини. 8. Форми и размери, отговарящи на необходимостта от различни видове съдове в кухнята. 9. Отлични характеристики, максимална издръжливост, икономия на енергия. 10. Ballarini е компания, сертифицирана по UNI EN ISO 14001.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър