• ЖЕЛЯЗО капсули 120 бр.

motiv

ЖЕЛЯЗО капсули 120 бр.

  • Код на продукта: Dr.F-32
  • Наличност: В наличност
  • 43.50лв.McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

Безценен минерал в подкрепа на здравето, отново в асортимента на РСИ!


Допринася за поддържане на оптималното протичане на метаболизма, преноса на кислород в тялото и нормалната функция на имунната система. 


Приложение:


Желязото активира жизненоважни ензимни процеси, витамин B3 е важен за производството на енергия, фолиевата киселина е необходима за клетъчното делене и растеж, а витамин B12 за производството на червени кръвни клетки

Участва в предаването на нервните импулси

Активно участва в синтеза на хормони

Подпомага детоксикацията на вредните съединения в черния дроб

Спомага за предотвратяването на анемия

Повишава устойчивостта на стрес, укрепва имунитета

Необходимо е за образуването на хемоглобин и миоглобин


Състав:


Желязо

Ниацин (Витамин В3)

Фолиева киселина

Витамин B12


Действие на съставките:


Желязо – В най-голям процент се намира в червените кръвни клетки, като част от хемоглобина, който е най-важното съединение, свързващо и пренасящо кислорода. Нормалното абсорбиране и концентрация на желязото са от особена важност за поддържане на равновесието на абсорбция на всички метали и следи от елементи, тъй като те заедно поддържат стабилно динамично равновесие. Желязото е от голямо значение за активирането на жизненоважни ензимни процеси. Активно участва в предаването на нервните импулси, в синтеза на стероидните хормони, както и в детоксикацията на много вредни съединения.

Ниацин – Играе важна роля в производството на енергия като участва в метаболизма и синтеза на мазнини и въглехидрати.

Фолиева киселина – Фолиевата киселина е необходима за клетъчното делене и растеж, участва в синтеза на нуклеиновите киселини.

Витамин B12 – Важен за производството на червени кръвни клетки, ензими и нуклеинова киселина. Необходим е за развитието и функционирането на нервната система. Предпазва от анемия.Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър