• Кралски вани- полски цветя- 500 мл

motiv

Кралски вани- полски цветя- 500 мл

  • Код на продукта: RB-Полски цветя- 500 мл
  • Наличност: В наличност
  • 27.20лв.McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

Нови продукти от колекцията Royal Baths РОЗМАРИН, ПОЛСКИ ЦВЕТЯ, ЕВКАЛИПТ, МАТОЧИНА, МОРСКИ БРИЗ

В забързаното и все по-често изтощително всекидневие, имаме нужда да открием начини за възстановяване във всяко едно отношение. Ускорените темпове на живот се отразяват както на тялото, така и на психиката ни. Започваме да търсим решения на проблема и сме склонни да се обърнем за помощ към какво ли не и към кого ли не. А всъщност имаме вариант, който винаги ни е „под ръка” и често е подценяван. Какво по-приятно и отпускащо решение след тежък ден, изпълнен със стресови ситуации и физически усиля, ако не една перфектна топла вана? Къпането е не просто едно от многото ни задължения, а необикновен ритуал, носещ наслаждение и отмора. Може би едно от най-здравословните преживявания е да се насладим на топлата и ароматна вода във ваната. Това са моментите на изключване на тялото и духа от напрежението и стреса и намиране на блаженство. Всъщност къпането дава много повече отколкото можем да усетим в тези мигове на отпускане. Когато се потопим във ваната, организмът на момента реагира положително, тъй като дишането става по-равномерно и дълбоко, мускулите се отпускат, създава се илюзията, че тялото изпада в безтегловност. Тялото поема много повече кислород, подобряват се циркулацията и обмяната на веществата. Отпускаме се изцяло и намираме едно приятно чувство, познато от най-ранно детство, от времето, когато сме били в майчината утроба.Налице е пълно психическо разтоварване. Топлата вана има роля и за по-доброто почистване на кожата. Премахването на вроговените клетки от повърхността на кожата, отварянето на порите и изхвърлянето на вредните вещества допринася за почистване на кожата из основи. В същото време кожата поема разтворените във водата полезни вещества, съдържащи се в препарата за вана, който ползваме. И така, предлагаме на вашето внимание серия нови препарати за вана, които не просто ще обогатят „арсенала” от средства за къпане във вашата баня, а ще го заменят пълноценно.

RB-Полски цветя (пяна за вана): Вана с меко действие и много мехурчета за тялото и душата от натурални етерични масла. Нежно овлажнява кожата, образува богата пяна. Ценните етерични масла в RB-Полски цветя благоприятстват подобряването на кръвообращението.

Новите продукти от колекцията ROYAL BATS: не съдържат парабени биоразградими, изцяло от естествени съставки - не замърсяват околната среда антиалергенни - подходящи и за най-чувствителната кожа висококонцентрирани - пестите средства благоприятно действащи при простудни заболявания подобряващи тонуса след физически натоварвания подходящи за ароматерапия благоприятстват хидратирането в икономична опаковака.

ДОЗИРОВКА: 40 мл за една вана = 2 мерителни капачки

ОПАКОВКА: 500 мл RB-Полски цветя

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър