• BIOFRESH биоароматизатор

motiv

BIOFRESH биоароматизатор

  • Код на продукта: RC-13
  • Наличност: В наличност
  • 43.00лв.McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

„Biofresh–био ароматизатор” е препарат за отстраняване на източниците на неприятни миризми. Елиминира причинителите на миризмите по биологичен път, чрез използване на природните процеси на деградация. Препаратът не „маскира и прикрива” миризмата, а премахва нейния източник и причинител посредством естествени ензими и бактерии. „Biofresh–био ароматизатор” е ефективен във всички случаи.

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ:

  • Екологично чист, биологичен ароматизатор със свеж аромат на лимон. Произведен на основата на природни бактериални култури.  Съдържа активни микроорганизми, които разграждат органичните вещества напълно и без мирис.
  • Елиминира широк спектър от миризми и ги премахва от почти всякакви абсорбиращи повърхности – миризми от плодове, зеленчуци, домашни животни, повръщано, урина, изпражнения и други.
  • „Biofresh–био ароматизатор” е универсален. Подходящ е за третиране на пердета, текстил, обувки и чанти, тапицерии, килими, контейнери за отпадъци и превозни средства.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА:

Разклатете преди употреба и напръскайте с неразредения препарат върху повърхностите, които трябва да се третират. Бактериалните култури ще свършат останалото. Препоръчва се източникът на миризмата да се отстрани предварително. Важно е приложението да става директно върху източника, за да може да стартитра естественият механизъм на действие на биологичните съставки на „Biofresh–био ароматизатор”.

СЪСТАВ:

По-малко от 5% повърхностно активни вещества, природни бактериални култури, лимонена киселина, разтворители и парфюм (D-лимонен). Използваните бактериални култури са безобидни, подобно на бактериалните култури в киселото мляко. ЗАБЕЛЕЖКА: Всички съставки са лесно биоразградими!

ОПАКОВКА: 750 мл

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър